1995 Volvo B10M Regal 14,3m

Bussen er nå solgt!

Denne bussen er ikke bygget av BussExperten, men en av våre samarbeidspartnere/leverandører av caravanprodukter.

Motorsport – Band – Camping buss selges, bygget i 2011.

Bussen har tidligere gått som Norges-Express buss i sogn og fjordane. Bussen er godkjent ombygd til 10 seter buss. Lasterom bak til bil, eventuelt stort lasterom. Ca 5 meter lengde, bygget hos godkjent påbygger, kledd i alu. Rammen til bil er tatt ut, følger med om ønskelig. Det er mange muligheter til endringer i dette rommet.

Bussen er av typen vip, der setene er hele 60cm brede 2×1 i bredde. Disse er trekt om i ekte skinn. Innvendig i bussen er alt nytt hentet direkte fra caravanfabrikken Polar. Innvendig jobb er utført av møbelsnekker og folk med 20 års erfaring innen caravan. Ting som er verdt å nevne innvendig er. 2m2 stort bad som er flislagt med varmekabler. el handtørker og 60 varmtvannstank. 400liter ferskvanns tank i alu. Flippskjerm m dvd foran i buss. Tak er byttet ut til caravantak m spotter. Fremre del av buss har spotter på 24v mens bodelområde har 12v spotter med dimmer. Bodels område har eget 12v system med eget batteri som lades av dynamo under kjøring og av 220v når man har landstrøm/agregat tilkoblet. Skinnsofa i bakenden med 37″ flatskjerm og soround anlegg. Sittegruppen kan lett gjøres om til dobbelt seng. 7 sengeplasser totalt. Egene luftespalter til de orginale varmeradiatorene. Stort 190l dometik kjøleskap. Eget batteri og lader bak i lasterom. Bussen ble helakkert i sølv i 2011. Rutene er sotet av hurtigruta bilglass. Resten er foliert med sort folie av proff firma. Bussen har også veldig bra dekk og nye hjulkapsler. Endel teknisk er også byttet. Service ble utført sammen med eu kontroll hos E18 i september 2011 og 2012. Ekstralys og de fleste utvendige lys er nytt 2011. Buss har vært lagret inne ettet ombygging. Buss har nå fått ny topp på sylinder 5 og 6. Motor er sjekket over og justert av E18. Ikke brukt etter gjennomgang og eu kontroll 2012. Buss er leveringsklar, ta kontakt for mer info.

Del dette med andre

Ta en titt på dette ...

1998 MAN 11.220, levert til...

Se prosjektet ›