2003 Scania Irizar K124, levert til kunde!

2003 Scania Irizar ferdig bygget og levert kunde!

Fantastisk buss med meget gode kjøreegenskaper!

Dette er ikke bussen for den som ønsker å være anonym, med hele 3,95m totalhøyde er dette en buss med MASSE bagasjeplass! Moped,sykler og snøscooter i lasterommet samtidig! Bussen er hel lakkert utvendig og har fått innredning med blant annet: 2 soverom hvorav bakre soverom inneholder: dobbeltseng på 150x200cm med leselamper i LED, 32″ LED TV med DVD/Blu-Ray og parabol, høyskap, nattbord, overskap, 230v uttak, LED taklys mm. soverom 2 inneholder 4 køyesenger på ca 75x200cm med leselamper i LED og eget 230v uttak i hver seng, uttrekkbare dype skuffer i sokkelen, LED taklys mm. fremfor dette er det flislagt bad med gulvvarme, keramisk toalett, vask, takluke med myggnetting, LED taklys mm. samt flislagt dusjrom på andre siden av gangen med gulvvarme, dusjgarnityr, takluke med myggnetting, LED taklys mm. Kjøkken med formtilpasset innredning og komplett utstyrt med hvitevarer! Thetford selvtenkende 12v-230v-gass kjøleskap/fryser, Integrert gass stekeovn, Gass keramisk koketopp og Dometic avtrekksvifte. Integrert Micro i skap, nedfelt vask i benkeplate med V/K vann, LED belysning mm. Sofagruppe med 2 langsgående sofaer i skinn og bord imellom (ca 200cm) begge nedfellbare til dobbeltsenger ved behov, sitteplasser 2+2 med bord imellom, trukket i skinn eller stoff etter kundes ønske. Batteripakke med ladesystem, 3kw inverter, innvendig belysning i LED, Formtilpassede vanntanker i rustfritt stål med innvendig digital avlesning av mengde, VVB koblet mot kjølevann på motor, Multimedia med Radio/CD/DVD spiller, høyttalere og 32″ LED tv i front, og MYE mer.

Bussen er også levert med full olje/filter service samt med samsvarserklæring på 230v anlegg og gassinstallasjon.

 

Del dette med andre

Ta en titt på dette ...

1998 Scania Irizar Century

Se prosjektet ›