Russebusser klare for salg! Ta kontakt for mer informasjon.

Vi har til en hver tid ferdig bygde russebusser på lager i tillegg til at vi til en  hver tid har minst 10 busser i forskjellige lengder og høyder klare til ombygging. Her finnes løsningen uansett hva man ønsker!

Våre prefabrikkerte russebusser leveres ferdig EU-godkjent, vist på biltilsynet og «klar til bruk». Gulv leveres ferdig med tarkett, nye vegger malt i hvitt (Klargjort for egen dekor og tema) og tak leveres trukket i skinn. Seter med godkjente setebelter i mange forskjellige utførelser etter ønske, lounge, BAR, LED-striper, LED-Spotlights, ferdig aggregat rom med ventilasjon, komplett EL-anlegg med NEK-400 sertifikater (Samsvarserklæring) etc.

Så om dere er sent ute er det fortsatt gode muligheter for at vi kan hjelpe dere enten med en prefabrikkert buss eller om dere ønsker en buss bygget på egne skisser og idé’er. Kunde kan da selv velge farger, skinn, gulv, tak, vegger, bar, seter, lounge, lys/lyd etc. ned til minste detalj.

Vi tar også deres buss i innbytte om ønskelig -Etter avtale.

Vi setter opp møter med russ fortløpende for å ta en gjennomgang av hva temaet russebuss innebærer. Her går vi igjennom regelverk -Hva er lov og ikke lov? -Hva er mulig og ikke mulig? Vi går igjennom deres ønsker, ser på materialprøver og skisser samt tar en tour på området for å se på hvilke alternativer som finnes klare for ombygging og ser på ferdig bygde busser som finnes på tidspunktet. Ta kontakt for å avtale et møte med oss.

Et utdrag/noen bilder av tilgjengelige busser pr. i dag: (Vi legger ikke ut komplette serier av prefabrikkerte busser av hensyn til fremtidig kjøper og konsepter/tema).

 

 

Se også

Konstruksjoner lages etter egne ønsker!
Se mer ›
Russebusser klare for salg! Ta kontakt for mer informasjon.
Se mer ›
Selvbyggerutstyr, innredninger mm.
Se mer ›
Diverse brukte deler. Kaffemaskiner, Mobitec display, Kameaovervåkning, monitorer og spillere, mekanismer etc.
Se mer ›
Stoler og seter selges! Stort lager
Se mer ›
Rustfri tanker lages på mål!
Se mer ›
EU-Speil / Bukkespeil
Se mer ›
Salg, utleie og omsetning av busser
Se mer ›
Godkjente setebelter!
Se mer ›
Nødhammer til buss og lastebil
Se mer ›
Skilt og merking! Nødutgang, brannslukker, førstehjelpskrin etc.
Se mer ›